• Mr. Probz

  mr. probz

  Met hits als 'Waves' en 'Nothing Really Matters' domineerde de afgelopen jaren de hoogste regionen van de internationale charts. Na succesvolle samenwerkingen met wereldsterren als Chris Brown, Afrojack en Armin van Buuren bestormt Mr. Probz momenteel de hitlijsten met zijn nieuwe single 'Fine Ass Mess'. Mr. Probz is een artiest van wereldformaat.

  Momento verzorgt het tourmanagement voor Mr. Probz.

 • Boris

  boris

  Boris heeft geen introductie nodig. Momenteel hard aan het werken aan zijn nieuwe studio abum.

  Momento verzorgt exclusief het tourmanagement en day to day management voor Boris.

 • Kenzo Alvares

  kenzo alvares

  Kenzo Alvares (23) leert al op jonge leeftijd dat expressie door dans en muziek de perfecte manier is om wortel te schieten. Waar je ook bent. Eén van zijn meest waardevolle skills nu hij in alle hoeken van de globe workshops en show geeft. Zijn belangrijkste doel met dans? Continu zijn horizon verbreden. Kenzo, die niet alleen danser en choreograaf maar ook DJ, producer en uitvoerend artiest is, weet tenslotte als geen ander hoe hoe poëtisch het leven met dans en muziek is. Hij probeert dit elke dag opnieuw uit te dragen.

  Momento verzorgt het artiestenmanagement voor Kenzo Alvares.

 • Senna Amarnis

  senna amarnis

  Senna Amarnis ontdekte haar passie voor kunst vroeg in het leven. Geboren en opgevoed in een traditionele Marokkaanse familie in Nederland heeft haar gevormd om vanaf jonge leeftijd een go-getter te zijn. Ze staat bekend om haar innovatieve stijl en video's, die haar de gelegenheid hebben gegeven om lessen en workshops op een internationaal platform te geven. Senna's grootste doel is om altijd anderen te inspireren en haar passie voor dans te delen.

  Momento verzorgt het artiestenmanagement voor Senna Amarnis.

 • Miketweepuntnul

  miketweepuntnul

  Hij besloot dat Mike één punt nul ongezond was. Miketweepuntnul was na dat besef snel geboren. Hij gaat door het leven als man én gezonde eter. Nou ja, meestal dan. Want: "Goed eten is het halve werk. Maar lekker eten het hele." Via zijn Instagram kanaal @miketweepuntnul kan iedereen zijn gezondere eetbelevenissen meebeleven. Inspireren, stimuleren en uitproberen. Dat hoopt hij iedereen (inclusief zichzelf) bij te brengen.

  Momento verzorgt het management voor Miketweepuntnul.

tel. +31 (0)6 21 916 416

                  managing the moment.

 • Facebook
 • Twitter